Logo van De Keukenengel
Handen met hart symbool

Liefde en andere ingrediënten

Eendaagse ‘Liefde en andere ingrediënten’ truffelceremonie

De Keukenengel verzorgt eendaagse truffelceremonies, bij haar thuis of op andere gewenste locatie. Solo, duo of in een groepje met maximaal 6 deelnemers. Truffels zijn hele mooie, krachtige en vooral liefdevolle plantmedicijnen die helend werken. Door goed voorbereid een innerlijke reis te maken kun je veel inzichten krijgen die je kunnen helpen om de weg naar je ware zelf terug te vinden. Voor deelname is er eerst een uitgebreide intake.

Het ‘liefde en andere ingrediënten’ retreat

Dit retreat van De Keukenengel draait om liefde, en dan specifiek over zelfliefde. Hoe we in het leven staan, wordt voor een groot deel bepaald door gedachten en overtuigingen. Wat als we die enorme kracht van onze gedachten vóór ons kunnen inzetten, in plaats van tegen?

Samen gaan we een aantal dagen vanuit nieuwsgierigheid, vertrouwen en verbinding op een prachtige locatie in de natuur met een groep fijne mensen dit avontuur aan. Een lang weekend de focus op jezelf, om de weg terug te vinden naar volledige acceptatie van jezelf en liefde voor jezelf.

Met (h)eerlijke gezonde voeding, yoga en meditatie, mindset- en mindfulness training, stilte én een helende reis met magische truffels gaan we met elkaar op zoek naar welke sabotage je hebt, waar deze vandaan komt en deze toetsen op waarheid. Hoe je deze saboterende gedachten en overtuigingen kan transformeren en omzetten in helpende gedachten. We helpen je oude ballast te onderzoeken, achter te laten wat je niet meer dient en vooruit te kijken naar wat je wílt in je leven!

Nieuwsgierig? Ik geef je graag per mail of telefonisch meer informatie over inhoud en datum.

‘Nieuwsgierig?
Ik geef je graag per
mail of telefonisch meer informatie over inhoud
en datum’

Referenties

Afgelopen maart had ik mijn eerste truffelceremonie bij Brigitta. Vooraf had ik al een intakeformulier ingevuld, en bij aankomst bij haar thuis hebben we eerst met een kop thee aan de keukentafel gezeten. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en durfde heel open te vertellen waarom ik dit ging doen. Eigenlijk werd al pratende mijn intentie nog meer duidelijk en heb ik zelfs er nog wat aan toegevoegd. Ik vond het best spannend dus dit gesprek vooraf vond ik erg prettig, dit nam wat spanning weg. Hierna ging de ceremonie beginnen, in een andere ruimte. Open haard en kaarsjes aan, een fijn matras, kussen en deken, erg fijne sfeer. De ceremonie was heel intens en overweldigend. In het begin wist ik niet goed wat ik ermee moest, ik kon mijn gevoel niet plaatsen. Brigitta voelde perfect aan wat ik nodig had en stelde me gerust. Ze hielp me ook om het gevoel ook vanuit een andere hoek te bekijken, dat heeft echt geholpen. Tijdens de ceremonie was er prachtige muziek, soms leek het per moment speciaal uitgezocht, zo passend was het. Tegen het einde van de ceremonie was er thee en fruit, wat zoetigheid, en heerlijke soep met brood en humus. Dat hielp erg om weer te landen. Nadien nog een tijd gepraat over deze magische ervaring. Terugkijkend heb ik er echt iets aan gehad, heb hard gewerkt aan een stukje meer zelfliefde en dat lijkt wel blijvend! Ik ga dit over een tijdje zeker nog een keer doen, en dan absoluut weer bij Brigitta.
Dankbaar! Silje

Ik heb mijn eerste ervaring met een truffelceremonie als heel bijzonder ervaren. Brigitta stelde me vanaf het uitgebreide intakegesprek al op mijn gemak. Hierbij zijn uitvoerig mijn intenties besproken en ook hoe spannend ik het vond omdat ik nog nooit zoiets had gedaan. Voor de ceremonie had ze in haar woonkamer kaarsjes aangestoken, de open haard was heerlijk aan het branden en een relaxed muziekje was opgezet. En na het drinken van de truffelthee gingen we naar de woonkamer. Mijn hele reis was ze aanwezig en stelde ze me op mijn gemak. Ze voelt zo goed aan of ze je helpt met je emotie of dat ze je juist de ruimte geeft om het ‘zelf’ te doen. Hele fijne muziek die je laat meegaan in je emoties. Maar er is ook ruimte voor een lach, zo fijn! En dat maakt dat ik nu terugkijk op een bijzondere, heftige, emotionele, positieve reis waar ik met zo’n goed gevoel aan terugdenk! Het heeft me zoveel gebracht, daar ben ik erg dankbaar voor. Daarna, onder het genot van fruit en lekkere hapjes heb ik mijn ervaring uitgebreid met haar kunnen bespreken. Dat was zo fijn om dit meteen te delen met iemand die zo’n bijzonder mensenmens is en weet wat je hebt ervaren. Fijn om op deze manier nogmaals te bedanken voor alle zorg en deze bijzondere ervaring, en ik kom op korte termijn nog eens terug.
Dana